Om mig

Jag har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap (MKV) och  en kvalificerad yrkesexamen (KY) i marknadsföring och försäljning. Nu vill jag använda mina kunskaper i ett roligt och utvecklande arbete!

Jag vill jobba med: Kommunikationskampanjer/ Informationskampanjer/ Medborgarinformation och -kommunikation/ Samhällsinformation och -kommunikation/ Marknadskommunikation/ Göra tidningar och magasin/ Trycksaker/ Annonser/ Marknadsföring/ PR/ Mediekontakter/ Webbhantering/ Kundkontakter/ Sociala medier… för att nämna några.

Mina tidigare yrkeserfarenheter finns i dagligvaruhandeln som butikskonsulent. Där byggde jag varukampanjer, gjorde skyltningar, lade beställningsorder,  jagade säljplatser, bevakade hyllplatser m.m. Jag reste ifrån butik till butik för leverantörer som GB-glass, SCA, Kungsörnen, Cederroth, Findus, Göteborgskex m.fl. Jobbet som butikskonsulent var jättebra och jag stortrivdes, träffade mycket folk och arbetsdagarna gick med ögonblicksfart och så bra önskar jag att även ska trivas i mitt kommande arbete. Jag var framgångsrik som butikskonsulent och gjorde ett mycket bra jobb och var omtyckt av butiksanställda, chefer, säljare, kolleger och kunder. Jag tror att jag var omtyckt för att jag är trevlig, pålitlig, ambitiös, noggrann, skämtsam och ansvarsfull. De egenskaperna tar jag med mig i allt jag gör.

Jag hade ett mål bortom jobbet som butikskonsulent vilket var att utbilda mig för att utveckla mitt kunnande och mina erfarenheter, testa mina gränser och utmana mig själv och naturligtvis också för att kvalificera mig för ett mer avancerat jobb. Detta mål är uppnått! Min utbildning började med en KY-utbildning i marknadsföring och försäljning då jag alltid har varit intresserad av marknadsföring och tanken var då också att sikta på en karriär som säljare inom dagligvaruhandeln, tack vare de yrkeserfarenheter jag hade inom dagligvaruhandeln. Jag ändrade dock planen efter att jag fått mersmak i ämnet kommunikation som fanns i utbildningen och jag började därför studera medie- och kommunikationsvetenskap på högskolenivå efter KY-examen. Siktet ställdes om till att istället arbeta inom kommunikations- och informationsområdet. Intresse för marknadsföring finns fortfarande kvar och i de bästa av världar så vill jag sysselsätta mig med ett arbete som berör alla dessa tre områden.

Det här kan jag, är intresserad av och tycker om att göra: Jag är duktig på att skriva och formulera mig. Jag är samhällsintresserad, följer med i politiska frågor och fascineras av de politiska spelreglerna (är inte politiskt engagerad men hade gärna kompletterat min utbildning med statsvetenskap om jag hade upptäckt intresset tidigare). Jag fotograferar och bildbehandlar i Photoshop, gör arbeten i Indesign som annonser, foldrar, tidningar och andra trycksaker och jag gillar att göra bilder och teckningar i Illustrator där möjligheterna är många (se mitt galleri). Jag har gjort en liten film om unga och sociala medier där legogubbar och legobitar fungerar som skådisar och kulisser (kanske har den mer kreativa bilder än ett bra innehåll?). Jag ser mig själv som både idérik och analytisk och jag gillar sociala medier och fascineras av dess genomslagskraft, direkthet och virala förmåga. Jag gillar att göra presentationer i Prezi och ser det som en utmaning att hålla föredrag och prata inför en större grupp människor. Jag är bra på att hantera MS office-paketet och Adobes program Indesign, Photoshop och Illustrator. Jag gillar när arbetet är både praktiskt och teoretiskt och gillar att komma hem efter en arbetsdag och känna mig trött i hela kroppen.

Jag söker aktivt jobb i hela Sverige och kan börja inom kort. Vill du sprida det jag berättat här så blir jag väldigt tacksam och glad! Besök mig gärna på LinkedIn.

Mer om mig: Född 1978 och uppvuxen i Holmsjö, bland trevliga människor, insjöar och skogar, i norra Karlskrona kommun. Bor sedan 2008 på Björkholmen i Karlskrona och har utsikt över Borgmästarefjärden, Saltösund och sommarens båtliv. Jag har tidigare bott i Majorna i Göteborg när jag studerade 2005 – 2008 och jag kan gärna flytta igen och tror att jag kan bo var som helst så länge jag trivs med mitt arbete och att min fritid är fylld med trevligt innehåll. Håller mig i form med simning och långa promenader. Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Hem
cropped-träd3.jpg